Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

LESZERELÉS - UNI-HOSTEL

2024. június 21., 12:50
A kollégiumi kiköltözéssel kapcsolatos fontos tudnivalók az Uni-Hostelben lakók részére.

FIGYELEM!

2023/2024 tanév leszerelésI TÁJÉKOZTATÓ

2024. június 24-től 2024. június 28-ig naponta 09:30 órától 14:30 óráig

Az időpontoktól eltérni csak engedéllyel lehetséges.

Ha a megadott időponttól eltérően 2024. június 24-e előtt kíván leszerelni, szándékát 2024. június 21. (péntek) 12:00-ig, írásban jelezze a solymosi.blanka@uni-miskolc.hu e-mail címen.

A felvett leltári tárgyakkal (szobaleltár) el kell számolni. „Leszereléskor” a szobákat az eredetileg átvett állapotban (visszarendezve), kitakarítva kell átadni.

Anyagi felelőssége a leltárlistán feltüntetett tárgyak megőrzésére mindaddig fennáll, amíg azokat át nem adja az arra kijelölt személynek.

 

A kiköltözés menete:

  1. A szobaleltár átvétel-átadás ütemezés szerint történik. Kérem a „B” jelű épület folyosóin szintenként elhelyezett táblázatba (az üres helyekre) szobaleltár átadási szándékát (időpont) előjegyezni szíveskedjen!

Az előjegyzés határideje: 2024. június 21-e (péntek), 12:00 óra

Amennyiben átadási-átvételi szándékát nem jelzi, vagy a leszerelésre a jelzett időpontban nem áll készen, a leszerelését csak az Uni-Hostel Diákotthon által kitűzött időpontban tudjuk elvégezni. Kérem a fentiekben leírtak tudomásul vételét!

  1. A kiköltözése napján fáradjon a titkárságra az Ön által bejegyzett időpontban személyi kartonjának aláírása céljából.
  1. Amennyiben opciós tételeket igényelt, az átvett tárgyakat a szobaellenőrzés megkezdése előtt 7:30 és 9:00 óra között, le kell hoznia a földszinti raktár helyiségbe (A1 épületrész). A leszerelést addig nem tudjuk elkezdeni, amíg az opciós tételek nem kerültek leadásra.
  1. Az Uni-Hostel Diákotthonból történő kiköltözés alkalmával az alábbi teendőket szíveskedjenek elvégezni:
    • A szobát ki kell takarítani. (pl. a flakonokat, üvegeket a gyűjtőbe levinni, a szemetet kivinni)
    • A hűtőt kiüríteni, leolvasztani, kitakarítani.
    • A szobában található bútorokat vissza kell rendezni (az eredeti állapot szerint).
  2. A leltár átvevője tételesen átnézi a felszerelési tárgyakat.

Kérjük a leltár átvételének gyorsítása miatt, úgy készítse elő az átadást, hogy a leltár a lehető legrövidebb idő alatt megtörténhessen.

  1. A leltár átadása után a szobát csomagjaival együtt el kell hagynia. A mágneskártya, és a belépőkártya a szobaleltár része, leadása a recepción kötelező.

A szobaleltár átadását követően már csak külön engedéllyel léphet be a lakóegységbe.

  1. Az átadás-átvétel megtörténtét aláírással a szobaleltár íven igazolni köteles.

Figyelem!

A szoba állagáért és berendezési tárgyaiért teljes anyagi felelősséggel, egyetemlegesen felelnek a szoba lakói! (A 4 ágyas szobák esetében a közös fürdőszoba állagáért is.)

A szobaegység lakói közül az utolsónak távozó hallgató leszerelésével zárul le az átadás-átvétel folyamata, tehát akkor, amikor a közös leltárukban szereplő tárgyak is pld.: sérülésmentes mágneskártya, a fürdőszobai átjáró és a beépített szekrények kulcsai maradéktalanul elszámolásra kerülnek, tehát a szobaegységből utolsóként távozó hallgatónál mindennek meg kell lennie.

Hiány/kár esetén a szoba, illetve lakóegység lakói kártérítésre kötelezettek.

Miskolc, 2024. június 17.

 

Batta Krisztina s.k.

Miskolci Egyetem

Uni-Hostel Diákotthon

menedzser

 
Bolyai Kollégium