Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

KIKÖLTÖZÉS - E/1, E/2, E/3, E/4

2024. június 20., 10:45
A kollégiumi kiköltözéssel kapcsolatos fontos tudnivalók.

Ezúton hívjuk fel minden Kollégista figyelmét a kiköltözéssel és a leszereléssel kapcsolatos tennivalókra, tudnivalókra és kérjük szíves együttműködésüket.

  1. A kiköltözés végső dátuma

A Bolyai Kollégium E/1, E/2, E/3, E/4 épületeiből való kiköltözés legutolsó határideje:
2024. június 28. péntek 1400 óra

Az előzetesen Nyári Kollégiumot igényelt hallgatók átköltözése a nyári férőhelyükre

2024. június 29-én 1500-2000  között lehetséges!

  1. A szoba átvétele kiköltözéskor

A hatályos kollégiumi szabályzatok értelmében (Kollégiumok Működésére Vonatkozó Szabályzat 19. § (4) bekezdés):

„A kollégisták kiköltözéskor kötelesek szobájukat rendben és tisztán átadni (átvételkori állapotban), az általuk elhelyezett dekorációkat eltávolítani.”

Ezért a kollégiumi szobából kiköltözni szándékozó hallgatótól/hallgatóktól az épület gondnoka vagy a Bolyai Kollégium megbízottja a szobát átveszi. A szobaátvételekor ellenőrzésre kerül a szoba tisztasága, a dekorációk eltávolítása (beleértve a szoba- és szekrényajtó külső és belső felületét is), a bútorzat helyre igazítása és a szoba általános állapota összevetésre kerül a beköltözéskor kitöltött dokumentumban foglaltakkal. Nem megfelelő állapot esetén a szoba lakói részére az ellenőrzést végző személyek az SzMSz III. kötet Hallgatói Követelményrendszer 124. § (1) bekezdése alapján mulasztási díjat állapíthat meg, melynek mértéke 3500,- Ft/fő (takarítási díj).

  1. Előzetes regisztráció a kiköltözéshez

Annak érdekében, hogy a (2) pontban ismertetett szobaátvétel lehetőség szerint fennakadás nélkül, gördülékenyen történjen, a kiköltöző kollégistáknak előre regisztrálniuk kell magukat.

2024. június 17-től a kiköltözés előzetes regisztrációhoz kötött,
 kiköltözni, leszerelni e nélkül nem lehet!

KIKÖLTÖZNI CSAK MUNKANAP LEHET!

Regisztrálni 2024. június 17-től lehet a kollégiumi épületek portáin, recepcióin elhelyezett nyomtatványon a tervezett kiköltözés napját megelőző munkanap 1500 óráig!

Tisztelettel kérjük a kiköltözőket, hogy az előre vállalt időpontra a szobából minden személyes tárgyukat pakolják ki és végezzék el a szoba takarítását, a szoba legyen átvételre kész.

A szoba átvétele után a szobába visszamenni már nem lehet!

Bolyai Kollégium

 

Bolyai Kollégium