Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

FELLEBBEZÉS - FELSŐBBÉVESEK

Felhívás hiánypótlásra
2024. július 18., 12:00
Az elektronikus pályázati rendszeren keresztül fellebbezést benyújtott hallgatók részére kiküldésre került tájékoztató.

A Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzat Kollégium Bizottság Elnökétől kapott tájékoztatás szerint az elektronikus pályázati rendszeren fellebbezést benyújtott hallgatók, az UniSys rendszeren keresztül email értesítést kaptak.

Az értesítést itt is olvashatják:

"Fellebbezése sikeresen fogadásra került. A leadott pályázatok az elsőfokú eljárásban benyújtott dokumentumoktól függetlenül érvényesek, azonban amennyiben kiegészíteni kívánja fellebbezését azt az elektronikus pályázati rendszeren keresztül megteheti 2024.07.19. 20:00-ig.

Fontos! A pályázati rendszer minden olyan hallgató számára hiánypótlási kötelezettséget jelez, akinél az elsőfokú pályázat során bármilyen tétel került hozzáadásra a hibalistához, ez kérjük ne tévessze meg. Amennyiben nem került kiírásra tétel a hibalistához úgy előfordulhat, hogy először nem tud dokumentumot feltölteni pályázatához, ebben az esetben keresse legkésőbb 07.19-e 12:00-ig a Kollégiumi Bizottság tagjait."

 

Kérjük, a fentiek szerint járjanak el, a Bolyai Kollégium semmilyen dokumentumot, iratot a fellebbezéssel kapcsolatban nem fogad, nem kezel.

Bolyai Kollégium