Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A KOLLÉGIUM RENDJE - DECEMBER 3-tól

A KOLLÉGIUM IGAZGATÓJÁNAK RENDELKEZÉSEI
2020. december 3., 10:45
A kollégium igazgatójának közleménye a Bolyai Kollégium épületeiben kötelezően betartandó szabályokról

Tájékoztató a kollégium rendjéről, a belépés és benntartózkodás szabályairól!

 

A felsőoktatásban résztvevő személyek élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a Bolyai Kollégium működésének, stabilitásának garantálása, valamint a koronavírus világjárvány továbbterjedésének megelőzése érdekében a Bolyai Kollégium működési rendje az alábbiak szerint változik.

  1. A kollégiumokba történő belépés csak a kijelölt bejáratokon, maszk viselése mellett, testhőmérséklet mérését és kötelező kézfertőtlenítést követően lehetséges.
  2. A kollégium épületeiben a szájat és az orrot eltakaró maszk használata továbbra is kötelező!
  3. A kollégiumokban kizárólag egészséges, új típusú koronavírus megbetegedés tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy tartózkodhat.
  4. A személyes ügyfélfogadás visszavonásig szünetel. A Kollégiumigazgatóság munkatársai és a Gondnokok nem fogadhatják a Kollégistákat. Az ügyintézés online módon, elektronikus levelezés formájában történik.
  5. Kérdéseivel, problémáival a kollig@uni-miskolc.hu vagy a bolkonya@uni-miskolc.hu címre küldött elektronikus levél útján fordulhat.
  6. A kollégiumi épületekben a rendezvények tartása, közösségi terek használata és a vendégfogadás visszavonásig szünetel.
  7. Az épületekbe csak az ott lakók léphetnek be, a kollégiumi kártyájukat minden belépéskor felmutatni kötelező.
  8. A kollégiumi épületek bejárati ajtaját minden nap este 2000 órától másnap reggel 500 óráig zárva kell tartani.
  9. A szobakulcsokat nem kell leadni a portán. Egy szobához csak annyi kulcs lehet forgalomban, ahány lakója a szobának van.
  10. A kijelölt kollégiumi lakhelyet önkényesen megváltoztatni, más szobába átköltözni, elektronikus úton kapott írásos engedély nélkül szigorúan tilos.
  11. Kérem, tartózkodjanak a gyülekezéstől a közösségi helyiségekben – különös tekintettel a konyhára –, ügyeljenek arra, hogy 3-4 főnél több egy időben a helyiségben ne tartózkodjon.
  12. Lift használatát a földszint, az első és a második emeleten lakók esetén kérem, mellőzni szíveskedjenek.
  13. Kérem, a szobáikat naponta többször szellőztessék, és fordítsanak különös figyelmet a rendszeres takarításra.
  14. A kollégiumban a nap minden szakában tilos a hangoskodás, rendbontás, gyülekezés. Azokkal szemben, akik ezt megszegik – különös tekintettel este 2300 óra és reggel 600 óra közötti időszakban – eljárást kezdeményezünk, melynek eredménye a kollégiumokból való végleges kizárás is lehet.

A szabályok betartása 2020. december 3-tól kötelező!

Miskolc, 2020. december 3.

Sulák László s.k., kollégiumigazgató

 

 

 

Bolyai Kollégium