Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A KOLLÉGIUM RENDJE - 2021. JÚLIUS 7-től

A kollégiumvezető rendelkezése
2021. július 7., 14:35
A kollégiumvezető közleménye a Bolyai Kollégium épületeiben kötelezően betartandó szabályokról

Tájékoztató a kollégium rendjéről, a belépés és benntartózkodás szabályairól!

 

A felsőoktatásban résztvevő személyek élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a Bolyai Kollégium működésének, stabilitásának garantálása érdekében a Bolyai Kollégium működési rendje az alábbiak szerint változik.

 1. A kollégiumokba történő belépés csak a kijelölt bejáratokon, ajánlott kézfertőtlenítést követően lehetséges.
 2. A kollégiumokban kizárólag egészséges, új típusú koronavírus megbetegedés tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy tartózkodhat.
 3. Kérdéseivel, problémáival elsősorban a kollig@uni-miskolc.hu vagy a bolkonya@uni-miskolc.hu címre küldött elektronikus levél útján fordulhat.
 4. A kollégiumi épületekben a vendégfogadás visszavonásig szünetel.
 5. Az épületekbe csak az ott lakók léphetnek be, a kollégiumi kártyájukat minden belépéskor felmutatni kötelező.
 6. A kollégiumi épületek bejárati ajtaját minden nap, este 2200 órától másnap reggel 500 óráig zárva kell tartani.
 7. A szobakulcsokat nem kell leadni a portán. Egy szobához csak annyi kulcs lehet forgalomban, ahány lakója a szobának van.
 8. A kijelölt kollégiumi lakhelyet önkényesen megváltoztatni, más szobába átköltözni, elektronikus úton kapott írásos engedély nélkül szigorúan tilos.
 9. Kérem, tartózkodjanak a gyülekezéstől a közösségi helyiségekben – különös tekintettel a konyhára –, ügyeljenek arra, hogy 3-4 főnél több egy időben a helyiségben ne tartózkodjon.
 10. Lift használatát a földszint, az első és a második emeleten lakók esetén kérem, mellőzni szíveskedjenek.
 11. A kollégiumban a nap minden szakában tilos a hangoskodás, rendbontás, gyülekezés. Azokkal szemben, akik ezt megszegik – különös tekintettel este 2300 óra és reggel 600 óra közötti időszakban – eljárást kezdeményezünk, melynek eredménye a kollégiumokból való végleges kizárás is lehet.

A szabályok betartása 2021. július 7-től kötelező!

Miskolc, 2021. július 7.

Sulák László s.k., kollégiumvezető

 

Bolyai Kollégium