Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

INTÉZKEDÉSEK - UNI-HOTEL

AZ UNI-HOTEL DIÁKOTTHON TÁJÉKOZTATÓJA
2020. november 26., 11:55
Az Uni-Hotel Diákotthon igazgatójának tájékoztatója további rendelkezésekről

Tisztelt Bérlőink!

 

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Felsőoktatásáért, Innovációért és Szakképzéséért felelős Államtitkárságának 2020. november 12-től hatályos ágazati ajánlása alapján a Miskolci Diákotthon Kft. a koronavírus világjárvány tovább terjedésének megelőzése érdekében az alábbi intézkedéseket vezette be:

  • A méltányossági okból engedélyezett lakhatás esetén, a diákotthonba – a karanténban lévő hallgatókat leszámítva - kizárólag egészséges, új típusú koronavírus megbetegedés tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy tartózkodhat. A bent tartózkodás során minden nap 20.00 óráig testhőmérés kötelező. Ezt naponta minden vendégünk esetében el kell végezni, a tüneteket mutató személyt azonnal el kell különíteni.
    Kérjük Önöket, hogy naponta 06.00-20.00 óra között jelenjenek meg a recepción testhőmérés elvégzése (dokumentálása) céljából.

 

  • A bent tartózkodás során járványügyi kérdőív kitöltése szükséges. A recepciós pultra kihelyezett kérdőívet szíveskedjenek kitölteni, és bedobni a recepciós térben elhelyezett gyűjtő ládába.

 

Kérjük a fenti intézkedések betartását.

Köszönjük az együttműködésüket!

 

2020. november 26.

Káelné Kovács Rita, Miskolci Diákotthon Kft., ügyvezető

Bolyai Kollégium