Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

FELLEBBEZÉS EREDMÉNYE

A másodfokú eljárás döntése
2020. augusztus 5., 13:20
A Miskolci Egyetem kollégiumi felvételi eljárásban másodfokon eljáró bizottság 2020. július 31-i ülésén meghozott döntésének eredménye.

A Bizottsághoz beérkezett fellebbezések elbírálása megtörtént. A határozatok postázása folyamatban van, ezeket az érintettek hamarosan megkapják. Az alábbi linken elérhető táblázatban tesszük közzé az eredményeket.

Fontos! A felvételt nem nyert hallgatók részére a Bolyai Kollégium az alábbi tájékoztatót adta ki. Kérjük, ezt figyelmesen olvassa el minden érintett!

 

Tisztelt Hallgató!

A 2020/2021-es tanév kollégiumi felvételi eljárása során, az E/1 épület tervezett felújítása miatt az első és másodfokú eljárásban több mint kétszáz férőhellyel kevesebb áll rendelkezésre. A fentiek miatt a kari kollégiumi bizottságok a felsőbbévesek közül 199 főt utasítottak el. A felvételt nem nyert hallgatók közül 122-en nyújtottak be fellebbezést. A szabályzatok alapján, a másodfokon eljáró bizottság 70 hallgatót tudott férőhelyhez juttatni.

A másodfokú eljárás során felvételt nem nyert hallgatóknak sem kell azonban lemondania a kollégiumi elhelyezésről. Az elmúlt évek tapasztalatai és az idei elsőéves jelentkezések számának ismeretében szinte biztos, hogy minden elutasított hallgatónak lesz lehetősége beköltözni a kollégiumba.

Az E/1 kollégiumi épület felújításának elkezdéséig (kb. 2021. február hó) hasznosítani fogjuk az E/1 kollégiumi épületet, ezért mindenkit el tudunk helyezni az elutasított hallgatók közül.

Kérjük, amennyiben szeretne kollégiumi elhelyezést, akkor figyelje a Neptun rendszerben érkező üzeneteket, javasoljuk az e-mail értesítés bekapcsolását, ha még nem tette meg, mert hamarosan tájékoztatjuk a jelentkezés módjáról.

Üdvözlettel,

Kónya Attila sk.

általános és hallgatói ügyeket

koordináló igazgatóhelyettes

 

Bolyai Kollégium