Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

FÉLÉV VÉGE - LESZERELÉS

2023. június 5., 12:00
A kollégiumi kiköltözéssel kapcsolatos fontos tudnivalók. Mindenkinek!

Tisztelt Hallgató!

A Miskolci Egyetem tanulmányi időbeosztása szerint a félév vége 2023. július 7. péntek.

A kollégiumi beköltözéskor megkötött kollégiumi bentlakási szerződése 2023. június 23-án lejár.

Ön az alábbi három lehetőség egyikével élhet:

  1. A 2023. június 23-ig kiköltözik, a szabályzatban és a szerződésben foglaltak szerint a kollégiumból leszerel; felszerelési kartonját aláírja, szoba kártyáját, kulcsát, belépő chipjét és a felvett leltári tárgyakat leadja, a szobát az eredeti állapotába visszarendezve átadja. A szerződés és a szabályzat szerint a 2023. június havi kollégiumi díjat megfizeti.
  2. 2023. június 30-ig kiköltözik, a szabályzatban és a szerződésben foglaltak szerint a kollégiumból leszerel; felszerelési kartonját aláírja, szoba kártyáját, kulcsát, belépő chipjét és a felvett leltári tárgyakat leadja, a szobát az eredeti állapotába visszarendezve átadja. Tudomásul veszi, hogy ebben az esetben a szerződésének 2023. június 30. a lejárati dátuma, a június havi kollégiumi díjat megfizeti.
  3. 2023. július 7. 1600-ig kiköltözik, a szabályzatban és a szerződésben foglaltak szerint a kollégiumból leszerel; felszerelési kartonját aláírja, szoba kártyáját, kulcsát, belépő chipjét és a felvett leltári tárgyakat leadja, a szobát az eredeti állapotába visszarendezve átadja. Tudomásul veszi, hogy ebben az esetben a szerződésének 2023. július 7. a lejárati dátuma, továbbá tudomásul veszi, hogy a július 1-7. közötti időszakra kollégiumi díjat köteles fizetni, melynek mértéke – előreláthatóan – negyed havi kollégiumi díj lesz.

Döntését a kollégiumi leszerelés elvégzésével és annak dátumával nyilvánítja ki.

Üdvözlettel,

Sulák László s.k., kollégiumigazgató

 

Bolyai Kollégium