Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

KOLLÉGIUMI UTASÍTÁS 2022.03.08.

A kollégiumvezető és a menedzser rendelkezése - 2022. március 8-tól
2022. március 7., 14:30
Frissült a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos 2/2022. sz. Rektori utasítás alapján kiadott tájékoztató a kollégium rendjéről.
A rendelkezés 2022. március 8-tól hatályos

Tájékoztató a kollégium rendjéről, a belépés és benntartózkodás szabályairól

A felsőoktatásban résztvevő személyek élet-, egészség-, személyi-, vagyon- és jogbiztonságának védelme, a Bolyai Kollégium – a Bolyai Kollégium E/2-E/6 épületei és az Uni-Hotel Diákotthon épülete – működésének, stabilitásának garantálása érdekében a kollégiumok és a diákotthon működési rendje az alábbiak szerint változik.

  1. A kollégiumokba és a diákotthonba történő belépés csak a kijelölt bejáratokon, ajánlott kézfertőtlenítést követően lehetséges.
  2. A kollégiumokban és a diákotthonban kizárólag egészséges, új típusú koronavírus megbetegedés tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személy tartózkodhat.
  3. A személyes ügyfélfogadás visszavonásig szünetel. A kollégium és a diákotthon munkatársai, a gondnokok és a diákotthon titkársága nem fogadhatja a hallgatókat. Az ügyintézés online módon, elektronikus levelezés formájában történik.
  4. Az E/2-E/6 épületekben lakók kérdéseikkel, problémáikkal elsősorban a kollig@uni-miskolc.hu vagy a bolkonya@uni-miskolc.hu címre küldött elektronikus levél útján fordulhatnak. A diákotthon lakói kérdéseikkel, problémáikkal elsősorban az unikael@uni-miskolc.hu vagy az unimatis@uni-miskolc.hu címre küldött elektronikus levél útján fordulhatnak.
  5. A kollégiumi épületekben és a diákotthonban a vendégfogadás visszavonásig szünetel.
  6. Az épületekbe csak kollégisták léphetnek be, a kollégiumi kártyájukat minden belépéskor felmutatni kötelező. A diákotthoni belépőkártyájukat minden belépéskor kötelező felmutatni.
  7. A kollégiumi épületek és a diákotthon bejárati ajtaját minden nap, este 2300 órától másnap reggel 500 óráig zárva kell tartani. Belépési szándékát a kollégiumokba és a diákotthonba a bejárati ajtón kihelyezett csengővel jelezze.
  8. A szobakulcsokat nem kell leadni a portán. Egy szobához legfeljebb annyi kulcs lehet forgalomban, ahány lakója a szobának van. A mágneskártyákat nem kell leadni a portán.
  9. A kijelölt kollégiumi lakhelyet önkényesen megváltoztatni, más szobába átköltözni, elektronikus úton kapott írásos engedély nélkül szigorúan tilos.
  10. A kollégiumokban és a diákotthonban a nap minden szakában tilos a hangoskodás, rendbontás, gyülekezés. Azokkal szemben, akik ezt megszegik – különös tekintettel este 2300 óra és reggel 600 óra közötti időszakban – eljárást kezdeményezünk, melynek eredménye a kollégiumokból, a diákotthonból való végleges kizárás is lehet.

A szabályok betartása 2022. március 8-tól kötelező!

Miskolc, 2022. március 7.

Káelné Kovács Rita s.k.

menedzser

Uni-Hotel Diákotthon

Sulák László s.k.

kollégiumvezető

Bolyai Kollégium

 

Bolyai Kollégium